Val muizen houttegen muizen

Waar te koop

Klassieke houten muizenval met snel sluitmechanisme en hoge slagkracht. Het gele pedaal bevat een geur waardoor geen lokaas nodig is. De Victor val is een kwaliteitsproduct volledig machinaal geproduceert waardoor de vallen de juiste afstelling hebben en zorgen voor een hoge effectiviteit.

    •  Kwaliteitsproduct
    •  Geen lokaas nodig
    •  Snel sluitmechanisme en hoge slagkracht
    •  FSC keurmerk
    •  Opnieuw te gebruiken

Verkrijgbaar in: 2 unit

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Plaatsen

Maak de armstang los en verplaats deze naar de achterkant van de val zodat deze over de achterkant van de val hangt.

Breng het lokaas aan;  De val kan gebruikt worden zonder extra lokaas, maar het toevoegen van extra aas verhoogt de kans op een vangst. Breng een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld hazelnootpasta, aan op het gele pedaal. Doe dit met een tandenstoker of een ander gereedschap, zodat u geur niet op de val wordt overgebracht.

Activeer de val;  Trek de kill-klem naar achteren en houd hem op zijn plaats met uw duim. Plaats de armstang over de kill-klem en vergrendel het uiteinde van de armstang onder het gele pedaal.

Plaats de val waar u tekenen van knaagdieractiviteit hebt waargenomen of langs de muur waar knaagdieren zich voornamelijk verplaatsen. Plaats de val altijd met het gele pedaal in de richting van de muur. Nadat de muis is gevangen, kan de val worden verwijderd of opnieuw worden gebruikt. Verwijder alternatieve voedselbronnen

Wettelijke informatie