Ustinex sprayTegen onkruid

Waar te koop

De krachtige onkruidbestrijder Ustinex spray heeft een dubbele werking. Ustinex vernietigt en voorkomt onkruid. Bestaand onkruid wordt bestreden tot in de wortel en ontkieming van nieuwe zaadjes wordt voorkomen, waardoor nieuw onkruid zeker 3 maanden lang weg blijft. Resultaat op bestaand onkruid is al na 1-3 dagen zichtbaar.

    • Vernietigt en voorkomt onkruid
    •  Zichtbaar restultaat na 1 tot 3 dagen
    •  Tegen hardnekkig onkruid

Verkrijgbaar in: 3 l 1 l

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Spuiten

Ustinex is geschikt voor gebruik op grind of andere doorlatende oppervlakken, onder en rond houtachtige sierbomen en -heesters waar onkruiden niet gewenst zijn. Goed schudden voor gebruik. De bladeren van onkruiden licht bevochtigen en vermijden dat het product van de bladeren afdruipt. Toe te passen wanneer de onkruiden in een jong stadium (tot 5-10 cm hoog) en in volle groei zijn. Zeer groot onkruid kan mogelijk niet altijd volledig vernietigd worden. Plaatsen waar geen onkruid staat niet behandelen. Zorg dat het middel tijdens de toepassing niet kan overwaaien naar planten die niet bestreden moeten worden, niet toepassen tijdens harde wind. Planten die onbedoeld geraakt worden kunnen schade ondervinden. Niet toepassen tijdens droogte of wanneer het vriest.

Gebruik dit middel niet op gazons of in gebieden waar u binnen het huidige groeiseizoen planten wilt kweken.

Gebruiksaanwijzing verpakking;

Verwijder de triggerspuit uit de verpakking en trek de slang, die opgerold is in de handgreep, volledig uit.

Verwijder de dop van de fles niet. Verwijder de witte verzegeling en verwijder de plastic schijf van de bovenkant van de dop. Druk de connector aan het uiteinde van de slang stevig in het centrale gat in de dop totdat deze in op zijn plaats klikt (max 12mm). 

Draai de sproeier AAN door hem een kwartslag te draaien; verschillende spuitpatronen worden bereikt, afhankelijk van de manier waarop het mondstuk wordt gedraaid. Het wordt aanbevolen om de brede straal te gebruiken voor grote oppervlakken en de smallere straal voor spotbehandeling. 

Houd de spuit ongeveer 50 cm van de te bespuiten oppervlakte.

Zorg ervoor dat de spuitmond UIT (X) is gedraaid wanneer deze niet in gebuik is.

 

Samenstelling

    0,3 g/l diflufenican en 1,85 g/l glyfosaat

Wettelijke informatie

Registratienaam: Ustinex spray

Registratienummer: 15562

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.