Frap soft blockTegen muizen in vochtige ruimten

Waar te koop

Frap soft block is een zachte pasta die zeer aantrekkelijk is voor muizen. Deze formule is ook zeer effectief in een vochtige omgeving.

    •  Ook effectief in vochtige omgeving
    •  Professionele formulering

Verkrijgbaar in: 50 g

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Waar toepassen

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Plaatsen

Voor de bestrijding van muizen 2 zakjes Frap soft block per lokdoosje gebruiken. Maak de zakjes niet open, maar plaats deze in de hiervoor geschikte lokdoosjes. Zet de lokdoosjes vervolgens op plaatsen waar de muizen geregeld komen of voedsel halen. Als richtlijn kan gelden 1 lokdoosje per 10 a 15 m² vloeroppervlak. Plaats de lokdoosjes met de lange zijde zoveel mogelijk tegen de wanden/plinten. Indien van toepassing ook tussen (systeem) plafonds. Het lokaas moet gedurende enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn. Daarom elke dag of om de twee dagen controleren en het middel zo nodig aanvullen tot er niet meer van gegeten wordt
Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.

To complete your product

Dosering

2 tot 5 zakjes per lokaaspunt. 1 tot 1,5 meter afstand tussen lokaasdozen

Samenstelling

    0,0025% difethialon

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik

Wanneer de bestrijdingsactiviteit is afgerond, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot. Dode muizen (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) eveneens verzamelen, zowel binnen als buitenshuis, en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd.

Wettelijke informatie

Registratienaam: Frap soft block

Registratienummer: NL-0001066-0000

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.