Frap lokstationTegen muizen in vochtige ruimtes

Waar te koop

In het voorgevulde lokstation zitten 2 sachets van 10 gram Frap soft block. Dit is een zachte pasta die zeer aantrekkelijk is voor muizen. Sleutel wordt meegeleverd. Deze formule is ook zeer effectief in een vochtige omgeving.

    •  Klaar voor gebruik
    •  Hervulbaar
    •  Ook effectief in vochtige omgeving

Verkrijgbaar in: 20 g

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
plaatsen

Zet het lokdoosje op plaatsen waar de muizen geregeld komen of voedsel halen. Als richtlijn kan gelden 1 lokdoosje per 10 a 15 m² vloeroppervlak. Plaats het doosje met de lange zijde zoveel mogelijk tegen de wanden/plinten. Indien van toepassing ook tussen (systeem) plafonds plaatsen. Het lokaas moet gedurende enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn. Daarom elke dag of om de twee dagen controleren en het middel zonodig aanvullen tot er niet meer van gegeten wordt.
Uitgezette voederdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.
Voordat de doosjes geplaatst worden, controleren dat er geen ander - alternatief - voedsel voor de muizen beschikbaar is.

Dosering

2 tot 5 zakjes per lokaaspunt. 1 tot 1,5 meter afstand tussen lokaasdozen

Samenstelling

    0,0025% difethialon

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik

Frap lokstation mag niet buiten worden toegepast Dit middel alleen toepassen op plaatsen waar kinderen en huisdieren niet bij kunnen komen en er op toezien dat de zakjes met Frap soft block niet worden verplaatst naar andere ruimten. Huisdieren dienen tijdens een bestrijdingsactie extra goed te worden gevoerd. 
Wanneer de bestrijdingsactiviteit is afgerond, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot. Dode muizen (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) eveneens verzamelen, zowel binnen als buitenshuis, en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd.

Wettelijke informatie

Registratienaam: Frap soft block

Registratienummer: NL-0001066-0000

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.