Fastion KO vloeibaarTegen mieren buitenshuis

Waar te koop

Fastion KO vloeibaar is de ideale oplossing. De vloeistof verdwijnt volledig in het nest waar het zijn effectieve werk doet. Nadat bovengronds alles is gedroogd, zijn er geen resten meer te zien.

    • Geen zichtbare resten na aangieten
    • Mieren in 1 uur knock-out
    • Voldoende voor ruim 12 mierennesten

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.

Verkrijgbaar in: 250 ml

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Waar toepassen

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Gieten

Toepassen met een gieter. Voor een volledige werking, de precieze plaats waar het mierennest zich bevindt identificeren, en het product eroverheen gieten. Indien de behandeling niet heeft geholpen om het aantal mieren tot acceptabel niveau te beperken, mag een nieuwe behandeling pas na tenminste 1 maand weer worden uitgevoerd. Maximaal 2 behandelingen per mierennest per seizoen.

Dosering

20 ml Fastion KO vloeibaar oplossen in 5 liter water is voldoende voor 5m2 mierennest.

Samenstelling

    0,74% Deltamethrin

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik

Zorgvuldig het mierennest en de ingangen opzoeken. Een mierennest kan meerdere ingangen hebben die allemaal behandeld moeten worden voor een succesvolle bestrijding. Vul de gieter met de helft van de gewenste hoeveelheid water. Meet de benodigde hoeveelheid product af en giet zorgvuldig in de gieter, voorkom spatten. Vul aan met water, tot een totale hoeveelheid van 5L. Alleen met water verdunnen. Drenk het mierennest door de oplossing op het mierennest te gieten en rondom de ingang(en). Gebruik 5L oplossing per mierennest en verdeel deze over alle ingangen. De oplossing niet bewaren. Na de behandeling buitenshuis, de gieter meerdere malen uitspoelen met een kleine hoeveelheid water. Pas het spoelwater tot op het mierennest. De gieter niet opnieuw gebruiken voor andere doeleinden na behandeling zonder hem eerst gereinigd te hebben.

Wettelijke informatie

Registratienaam: Fastion KO vloeibaar

Registratienummer: NL-0010832-0000

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.