Fastion KO poederTegen mieren buitenshuis

Waar te koop

Fastion KO poeder heeft een sterke contactwerking waardoor mieren snel en effectief bestreden worden. De mieren nemen het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest sterft. Het werkt binnen een uur en een heel nest wordt binnen enkele dagen volledig bestreden.

    • Werkt binnen een uur
    • Klaar voor gebruik
    • Werkt tot 6 weken na toepassing
    • Ultra sterk strooipoeder

Verkrijgbaar in: 250 g 400 g

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Waar toepassen

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Strooien

Het middel heeft een contactwerking waardoor mieren, wanneer zij ermee in aanraking komen, snel doodgaan. Ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. Eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. Het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid.

Dosering

2 gram per nest

Samenstelling

    0,05% deltamethrin

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik

Strooi 2 gram product per mierennest (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen).

Strooi het product rechtstreek in de ingang van het nest en/of in de naden en kieren waar mieren te zien zijn. Als de mieren via meerdere openingen het nest in- en uitgaan, moeten al deze openingen behandeld worden. Dit doet u door een maximumhoeveelheid van 2 gram poeder gelijkmatieg te verdelen over alle ingangen van het nest.

 

Wettelijke informatie

Registratienaam: Fastion KO poeder

Registratienummer: NL-0017904-0002

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.