Fastion KO kruipende insectenTegen kruipende insecten

Waar te koop

Voor een directe en snelle bestrijding (binnen 1 uur) van volwassen en larven van kruipende insecten (kakkerlakken, vlooien, mieren, etc) en pissebedden buitenshuis. 

    •  6 weken bescherming
    •  Resultaat binnen 1 uur
    •  Voor buitenshuis

Verkrijgbaar in: 250 g

Wanneer te gebruiken

Optimaal van toepassing
Mogelijk van toepassing
Niet van toepassing

Hoe te gebruiken

Toepassing: 
Strooien

Mieren;

Het middel heeft een contact werking waardoor mieren, wanneer zij er mee in aanraking komen, snel doodgaan. Ook nemen mieren het middel mee naar de kolonie waardoor het gehele mierennest uitsterft. Eerste dode mieren worden aangetroffen binnen een uur. Het hele nest is binnen een paar dagen uitgeroeid. Strooi 2 gram product per mierennest (dit komt overeen met 3 strooibewegingen, oftewel het driemaal omkeren van de fles, niet in de fles knijpen). Strooi het product rechtstreeks in de ingang van het nest en/of in de naden en kieren waar mieren te zien zijn. Als de mieren via meerdere openingen het nest in- en uitgaan, moeten al deze openingen behandeld worden. Dit doet u door een maximum hoeveelheid van 2 gram poeder gelijkmatig te verdelen over alle ingangen van het nest. Herhaal de aanbrengprocedure eenmalig als de mieren na 2-3 weken nog niet bestreden zijn.

Kruipende insecten en pissebedden;

Gebruik maximaal 4 gram product per schuilplaats. Strooi 2 gram product per 100 cm2. Herbehandeling kan op zijn vroegst na 1 maand plaatsvinden. Het product heeft een nawerking van maximaal 6 weken. De nawerking hangt echter af van de aard van het behandelde oppervlak.

Openen van de fles;

Om de fles te openen, drukt u op de verhoogde markeringen op de zijkant van de dop en draait u de dop tegen de klok in open. Het gat in de zilveren folie bovenop de fles helpt u de juiste dosis te geven, dus verwijder dit niet.

Dosering

Mieren > 2 gram per nest

Kruipende insecten en pissebedden > 4 gram per schuilplaats, 2 gram per 100cm2

Samenstelling

    0,5% Deltamethrin

Wettelijke informatie

Registratienaam: Fastion KO Poeder

Registratienummer: NL-0017904-0002